"Het is niks psychisch denk ik..."

December 31, 2019

 

- Stressklachten
Steeds vaker komen er mensen bij mij die in eerste instantie lichamelijke klachten hebben waar ze maar niet van af komen. Bij de huisarts wordt er niets gevonden, gelukkig, maar ze blijven maar last houden van hoofdpijn, rugpijn, buikpijn of een andere klacht die vaag maar ook vaak aanwezig is. 
In eerste instantie relateren ze het niet aan de wijze waarop hun leven is ingericht. In de loop van het coachingtraject blijkt vaak toch dat er een link is tussen de klacht en de invulling van de routing days. Door dit samen onder de loep te leggen en te kijken wat nou eigenlijk de meeste stress oplevert, zetten ze dan al een eerste verandering in gang.
Wat daarnaast ook belangrijk is om te doen, is naar je levenstijl kijken. Ook dit nemen we mee in het hele traject. Het gaat dan om voeding, slaapgewoonten, ontspanning, beweging etc. Deze gewoonten kun je vrij snel van jezelf ontleden en daar dan verandering in brengen. 

 

 

 

 

Wil je daar al mee gaan starten? Kom dan naar de workshop ‘ Stress de baas’. Samen met Simone van Chimoon aromatherapie & massage geef ik op 15 januari een avond waarin je persoonlijke handvaten krijgt over wat jou stress geeft en hoe je dit zou kunnen verminderen. Zie voor meer info de link: https://www.facebook.com/events/664832710711334/

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

February 15, 2020

December 29, 2019

September 18, 2019

August 29, 2019

August 15, 2019

August 8, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags