top of page

STRESSVERMINDERINGSTRAJECT

Hoe zou het voor je zijn al je niet meer 24/7 last had van stress?
Je bent je al enige tijd bewust dat je het zo niet lang meer volhoudt. Je onrust, je vermoeidheid, je klachten...het maakt je duidelijk dat je je leven op een hele andere manier wilt invullen. En daar wil je dan ook nú mee starten! 
Je bent dan fit genoeg om dingen te ondernemen en hebt er ook weer plezier in. Je doet je dingen met een gemak en een rust die je eerder niet voelde. Je hebt lol met je collega's, je vriendinnen en je gezinsleden. Alles voelt veel luchtiger en minder serieus. Jouw nieuwe leven is begonnen.
Dear stress, let's break up....❤️me
Dear stress, let's break up....❤️me
Dear stress, let's break up....❤️me

Dear stress, let's break up.

                  ❤️me

Wil jij ook van je stress(klachten) af?

Voor vragen of een vrijblijvende kennismaking, neem contact op

Stress gaat niet vanzelf over. Je zult er echt aandacht aan moeten schenken.
 
Wat is bij jou de oorzaak van je stress? Doe je je werk met plezier? Of heb je teveel hooi op je vork? 
Is er een bepaald patroon waar je steeds weer in komt? Herken je de klachten van eerder in je leven? Doe je genoeg van wat je leuk vindt? Of heb je een zware periode achter de rug door ingrijpende gebeurtenissen, verlies?

Allemaal vragen waar je een antwoord op moet vinden om daarmee je leven zo in te richten dat stress zoveel mogelijk tot het verleden behoort.

En als je toch weer eens stress ervaart, zul je het sneller (h)erkennen en er wat aan gaan doen, zodat het niet meer zo heftig wordt.
Kies jij voor het te lijf gaan van je stress(klachten)? Ik help je om je stress te verminderen met een stresscaching-traject.
Het traject beslaat 5 sessies van ca. 45 minuten. Ik werk blended, d.w.z. dat ik naast de 5 f2f gesprekken gedurende het gehele traject onbeperkt online contact met je heb, via een beveiligd programma. Zo loop ik echt een paar maanden met je mee. Blended coachen is bewezen effectiever en het maakt het traject plus wat je leert nog veel persoonlijker. Het kennismakingsgesprek is kosteloos.
Investering voor dit traject is voor particulieren €450,- (BTW-vrij).
bottom of page