top of page

Coaching Traject

Vind jij het ook zo lastig om rust en overzicht te creeëren zodat je alles weer energiek en met plezier doet?

Je hebt al een tijdje last van stress of vage lichamelijke klachten. Je bent vaak moe, prikkelbaar, soms snel emotioneel, je slaapt minder goed, ligt soms te malen. Je weet dat het anders kan, dat je het anders wíl, maar je weet niet welke stappen je daarvoor moet zetten. Dus spreek je met je zelf af dat je op deze manier doorgaat tot na deze drukke periode, die vakantie of die ene deadline.
Zo ging het in elk geval bij mij. Steeds weer een excuus omdat ik niet wist hoe ik het roer moest omgooien. Totdat ik mijn stress serieus nam en mijn leven anders ging inrichten. En dat was de beste keuze ooit!
Hoe zou het voor je zijn al je niet meer 24/7 last had van stress?
Je bent je al enige tijd bewust dat je het zo niet lang meer volhoudt. Je onrust, je vermoeidheid, je klachten...het maakt je duidelijk dat je je leven op een hele andere manier wilt invullen. En daar wil je dan ook nú mee starten! 
Je bent dan fit genoeg om dingen te ondernemen en hebt er ook weer plezier in. Je doet je dingen met een gemak en een rust die je eerder niet voelde. Je hebt lol met je collega's, je vriendinnen en je gezinsleden. Alles voelt veel luchtiger en minder serieus. Jouw nieuwe leven is begonnen.
Dear stress, let's break up....❤️me
Dear stress, let's break up....❤️me
Dear stress, let's break up....❤️me

Dear stress, let's break up.

                  ❤️me

Wil jij ook van je stress(klachten) af?

Voor vragen of info neem contact op

Of maak een afspraak voor een gratis Skypesessie.

Stress gaat niet vanzelf over. Je zult er echt aandacht aan moeten schenken.
 
Wat is bij jou de oorzaak van je stress? Doe je je werk met plezier? Of heb je teveel hooi op je vork? 
Is er een bepaald patroon waar je steeds weer in komt? Herken je de klachten van eerder in je leven? Doe je genoeg van wat je leuk vindt? Of heb je een zware periode achter de rug door ingrijpende gebeurtenissen, verlies?

Allemaal vragen waar je een antwoord op moet vinden om daarmee je leven zo in te richten dat stress zoveel mogelijk tot het verleden behoort.

En als je toch weer eens stress ervaart, zul je het sneller (h)erkennen en er wat aan gaan doen, zodat het niet meer zo heftig wordt.
Kies jij voor het te lijf gaan van je stress(klachten)? Ik help je om je stress te verminderen met een stresscaching-traject.
Het traject beslaat 5 sessies van ca. 45 minuten. Ik werk blended, d.w.z. dat ik naast de 5 f2f gesprekken gedurende het gehele traject onbeperkt online contact met je heb, via een beveiligd programma. Zo loop ik echt een paar maanden met je mee. Blended coachen is bewezen effectiever en het maakt het traject plus wat je leert nog veel persoonlijker. Het kennismakingsgesprek is kosteloos.
Investering voor dit traject is voor particulieren €450,- (BTW-vrij).
bottom of page