top of page

Anoniem en doof


Anoniem en doof


Wat is het toch bijzonder dat je het soms met het hele gezin thuis knetterdruk vindt, terwijl een koffie op een druk station bij een drukke Starbucks je weer rust geeft. Je bent relatief anoniem, je hoeft niks met alle gesprekken om je heen, dus je hoort ze ook niet echt.

🌸

Was een impulsieve actie vanmorgen van me, toen ik de irritatie voelde oplopen van binnen. En blij dat ik dat gedaan heb want het zakte alweer weg in de trein en ik heb een paar zalige uurtjes gehad, alleen.

🌸

Als het even kan, nooit de stress laten oplopen. En ik weet dat ik makkelijk praten heb want mijn kids zijn al groot (maar nemen dus ook veel ruimte in, als in 5 volwassenen thuis), dus ik kan zomaar weggaan. Maar ook als je nog jonge kinderen heb; wees creatief en creeër af en toe even ruimte voor jezelf 😘

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page