top of page

Tuesday quote

Als tegenhanger van de drukte waarin je leeft en alle prikkels die je binnenkrijgt, is het goed om je balans te zoeken in de stilte. Dit zal ervoor zorgen dat het onrustige gevoel als gevolg van stress voor even weg is. Bij regelmatige herhaling, is dat effect vaak langer en frequenter merkbaar.

Je doet dit door bv een meditatie of ontspanningsoefening te doen. Als gevolg van deze oefening vermindert je spierspanning, wordt je hartslag rustiger en je bloeddruk daalt iets; je lichaam komt in staat van rust. Hierdoor voel je of er spanning is in je lichaam en soms ook welke emoties er spelen. Zo leer je jezelf goed kennen en weet je beter wat goed voor je is en waar je grenzen liggen.

Wil je een gratis ontspanningsoefening of meditatie oefening ontvangen?

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page