top of page

Tuesday Quote: it's not the load that breaks you...

Niet alles in het leven gaat altijd zoals je hoopt, dat kan ook niet anders. Hoe reageer jij bij een tegenslag? Laat je je hoofd hangen en voelt het als een zware last? Wacht je gelaten af tot de mist weer optrekt? Geef je de omstandigheden de schuld van hoe jij je voelt? Of probeer je toch ergens een positief randje te ontdekken? Kijk je hoe je in de gegeven situatie er het beste van kunt maken? Probeer je op sommige stukken zelf de controle te pakken? Er is geen goed of fout in deze, iedereen is anders. Het zou mooi zijn als je kunt inzien dat je ook in minder goeie situaties kunt kiezen voor een stukje zelfregie; er is altijd de keuze om ergens de draad weer op te pakken en je daardoor weer sterker te voelen. Dan wordt de last toch iets minder zwaar en kun je meer aan.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page