top of page

Tuesday quote: het gaat goed met me....

Een hele mooie quote want op die manier haal je al een stuk van de spanning af bij stress. Het is eigenlijk een kwestie van het bijstellen van je verwachtingen. Vooral de verwachtingen die je hebt van jezelf. Waarom zou het 24/7 goed met je moeten gaan? Of waarom zou je dat aan de buitenwereld moeten laten zien? Niks menselijks is ons vreemd toch? Het leven is een aaneenschakeling van momenten en periodes die afwisselend fijn en minder fijn zijn. Geef jezelf daarin de ruimte om je soms minder goed te voelen. Geef soms toe aan dat gevoel. Dat zal je rust geven ondanks dat je je niet top voelt. Doordat je er even bij stilstaat is het daarna makkelijker om de zelfregie weer terug te pakken en stappen te gaan zetten om je weer beter te gaan voelen. Wil je daar hulp bij zodat je jouw stress op een goede manier kunt aanpakken? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page