top of page

Tuesday quote: Vandaag besluit ik alleen maar te genieten

Mijn vakantie zit er weer op. En wat heb ik genoten

Ik ben niet naar het buitenland geweest of een aaneengesloten vakantie van een paar weken weg. Maar ik ben met al mijn lievelingsmensen; mijn man en mijn kinderen, 1-op-1 een paar dagen op pad geweest. Dat was echt zó leuk! Zo heb ik met allemaal quality-time gehad en hadden we echt aandacht voor elkaar.

Dus de afgelopen weken:

* ben ik op een paardenboerderij geweest

* heb ik een serieus blote-voeten-pad gedaan, tot in mijn knieën in de modder,

* heb ik gekampeerd in een puptentje sinds 25 jaar

* in een 1 Michelinster restaurant gegeten

* heb ik autopech gehad waarvoor weggesleept

* vele mooie plekjes gezien in Nederland

* en natuurlijk veel gezwommen en gekletst daarbij

Zoals je ziet ben ik dus regelmatig uit mijn comfortzone gegaan, not big, maar toch hele andere dingen gedaan. Daardoor leek de tijd veel langer te duren en leken elke paar dagen twee keer zo lang te duren.

Daarbij heb ik met allemaal weer een stukje extra verbinding gekregen.

Dus de stay-cation heb ik -net als velen- omgezet in iets positiefs.

Wil je weten hoe dat precies zit en hoe je je eigen invloed kunt gaan aanwenden? Neem dan contact met me op.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page