top of page

Tuesday quote: Whether you can...

Zo simpel als de quote klinkt, zo is het eigenlijk ook. Het belangrijkste is hoe jij ergens instaat, wat jouw overtuiging is over jezelf. Vaak zijn het deze, beperkende, overtuigingen die ervoor zorgen dat je denkt dat je iets niet kunt, er niet goed genoeg in (of voor) bent, je laten twijfelen. Deze overtuigingen heb je meestal opgebouwd gedurende je leven; je jeugd, je opgedane ervaringen. Het lijkt alsof je daardoor nooit meer anders kunt denken, ook over jezelf. Gelukkig is niets minder waar! We kunnen samen kijken welke overtuigingen jou belemmeren in je leven. Na dat inzicht ga ik je helpen om die overtuiging om te buigen naar een reeële overtuiging. Op die manier beperk je jezelf niet meer om dingen aan te gaan of uit te proberen. Wil jij af van je beperkende overtuigingen zodat je je stress vermindert en je je weer vrij voelt? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page