top of page

Zwangerschapscoaching, personal coaching rondom de zwangerschap

En wat als je zwangerschap of het moederschap nu géén roze wolk is?
Ik kan je daarin ondersteunen zodat je je zwangerschap goed doorkomt en het moederschap op een manier invult die bij jou past.

Coaching rondom de zwangerschap is een extra stuk Coaching dat ik bied, voortgekomen uit mijn jarenlange ervaring als verloskundige. Ik heb toen gezien dat er veel zwangere vrouwen uitvallen tijdens de zwangerschap of in het jaar erna. Dit heeft veel impact op deze vrouwen en hun leven.

 

Vrouwen blijken vaak behoefte te hebben aan meer kennis en ondersteuning rondom het proces van zwangerschap, bevallen en de maanden erna. Ook zijn er vrouwen die enorm angstig zijn voor of door de bevalling. Of ze worden overvallen door een enorme somberheid rondom de zwangerschap. Daarbij blijkt het moederschap soms ook veel meer impact te hebben dan verwacht. Ik kan je hierin ondersteunen en begeleiden. Door mijn ervaring als verloskundige in combinatie met mijn coachingsvaardigheden zal ik je meer informatie kunnen geven over wat er speelt en je inzicht geven in je gevoelens. Hierdoor komt een stuk bewustwording en overzicht, waardoor een zwangerschap vaak beter verloopt en minder klachten geeft. 

 

Ook in het bedrijfsleven blijkt dat een zwangerschap vaak zorgt voor verzuim en ook regelmatig voor frictie of conflictsituaties tussen de zwangere en werkgever. Hier is het vooral heel belangrijk dat beide partijen met elkaar blijven communiceren en uitgaan van mogelijkheden en oplossingen, naast het krijgen van meer informatie.  Dit heeft positieve gevolgen voor zowel de zwangere vrouw als voor het bedrijfsleven. Ik kan hierin een ondersteunende rol spelen. 

Wil je meer weten over zwangerschapscoaching?

 

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jou? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@zwangerschapscoaching.com

bottom of page